18 - 24 Mart Yaşlıya Saygı ve Yaşlılar Haftası Etkinlikleri
14 Ekim 2019

18 - 24 Mart Yaşlıya Saygı ve Yaşlılar Haftası münasebetiyle Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörlüğü tarafından Ordu Valiliği Ahmet Cemal MAĞDEN Huzurevine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ziyaret kapsamında Huzurevi sakinlerine yaşlı sağlığı ve hijyen konulu eğitim verilmiş sağlık taraması yapılmıştır. Huzurevi Sakinleri tarafından hazırlanmış el sanatları sergisi gezilmiştir.

Şehidimizin olması dolayısıyla düzenlediğimiz eğlence gerçekleştirilmemiş büyüklerimiz ile birlikte pasta kesimi ve ikram eşliğinde sohbet ve fotoğraf çekimleri ile program tamamlanmıştır.

Kamu Hastaneleri hizmetleri başkan yardımcısı Dr. Uğur KIRIŞ, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Uzm. Dr. Binnur ÜN AKSOY ve İlimiz Evde Sağlık Hizmetleri birim çalışanları ile bağlı bulundukları hastane yöneticileri tarafından büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

• bnn (1).jpg
  • bnn (2).jpg